"Як мінімум троє": Екс-ватажок "ДНР" Гіркін розповів про клонів Путіна (відео)

Український журналіст Роман Цимбалюк виявився зовсім не прихильником теорій про "двійників" російського президента.
Ботокс чи двійники? Фото: соцмережі.

Один із перших ватажків "ДНР" терорист Ігор Гіркін заявив, що у президента Росії Володимира Путіна зараз є кілька двійників. Свою теорію він висунув на прес-конференції в Росії, де йому поставили запитання про те, де поставити крапку в реченні "Путіна стратити не можна помилувати". Фрагмент його виступу показали в ефірі каналу Sobinews під час інтерв'ю з українським журналістом Романом Цимбалюком, передають Патріоти України.

"А якого із них? Їх зараз показують, як мінімум, трьох. Сто відсотків упевнений, Путіна буде скидати не народна революція — Путіна буде скидати його власне оточення", — сказав злочинець.

Однак Цимбалюк поставився до такої версії Гіркіна вкрай скептично, підкресливши, що в Росії не має сенсу шукати двійників правителю. "Що стосується двійників, трійників, я не прихильник ось цих божевільних ідей про те, що є якась вселенська змова, фабрика, де штампують Путіних. Росія так влаштована, що тут одна людина рулить державою. Не може бути по-іншому", — вважає українець.

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....