Як це по-російськи: Ад'ютант Путіна, "душка ДАМ" спробував витерти ноги об Саакашвілі

"Права рука" Путіна вважає, що кар'єра Саакашвілі​ завершилася негативно.

Дмитро Медведєв. Фото:ТСН

Прем’єр-міністр Росії Дмитро Медведєв вважає, що кар’єра екс-губернатора Одеської області Міхеїла Саакашвілі завершилася негативно. Про це він заявив сьогодні на прес-конференції, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТАСС.

"Звільнення губернатора Одеської області виглядає не сильно значущою подією, але я, тим не менш, скажу, скажу по-простому, по-російськи: цей пасажир вкотре обгидився, що називається, і, на жаль для України, яка, напевно, розраховувала на процвітання Одеси з приходом такої досвідченої людини, результат нульовий, він негативний," – сказав Медведєв.

Як повідомлялося раніше, 7 листопада голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеїл Саакашвілі заявив, що подає у відставку. Вже 9 листопада Кабмін погодив його звільнення з посади.

"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...