"Як ти бачиш Захарченка та Плотницького у Верховній Раді?": Савченко пропонує помиритися з терористами "ЛДНР"

Народний депутат України, Герой України, екс-представник України в ПАРЄ... мостить дорогу терористам "ЛДНР" до Верховної Ради.

Надя і її друзі. Фото: newsnet.hostenko.com.

Народний депутат України Надія Савченко під час свого візиту в зону АТО на Донбасі переконувала українських воїнів у необхідності примирення з терористами "ДНР" та "ЛНР". Про це в інтерв'ю ONLINE.UA розповів грузинський доброволець АТО, який охороняв Савченко під час її візиту на Донбас, передають Патріоти України.

"Перше питання, яке вона мені в машині задала, коли ми її везли: як ти бачиш Захарченка та Плотницького у Верховній Раді України?", - зізнався він, розповідаючи про перебування нардепа в Красногорівці восени 2016 року.

Росія планує зірвати Глобальний саміт миру в Швейцарії – Зеленський

середа, 24 квітень 2024, 19:55

Росія має конкретний план для зриву Глобального саміту миру, який має відбутися у Швейцарії. Про це заявив президент Володимир Зеленський під час зустрічі з представниками держав-партнерів і міжнародних організацій, які працюють в Україні, передають Па...

Виконував завдання росіян: Харківський підприємець проведе п'ять років у тюрмі (фото)

середа, 24 квітень 2024, 19:14

Орджонікідзевський районний суд Харкова виніс вирок 44-річному приватному підприємцю з Харкова, який співпрацював із російськими окупантами. Чоловіка визнали винним і призначили йому покарання у вигляді п'яти років і шести місяців тюрми. У суді чоловік...