Як ватажок "ДНР" Захарченко корчив з себе "господаря життя" (відео)

Такі замашки рекетира часів 90-их у виконанні «глави ДНР» нічого, окрім огиди, не викликають.

Захарченко на передовій з бойовиками "ДНР". Фото: YouTube.

У поведінці так званого глави терористичної «ДНР» чітко проглядаються замашки бандита і легко вгадується типаж рекетира 90-их років. Це наочно демонстує відео від 5 лютого, на якому «глава ДНР» зображав із себе «гуманного» вождя, який і на передовій буває, і поранених бойовиків провідує в лікарні, і з народом спілкується. Всі три епізоди вражають нахабністю поведінки Захарченка, пишуть Патріоти України з посиланням на business.ua.

В лікарню він заходить в брудному взутті і одязі, безцеремонно, навіть без стуку вривається в палати, де лежать хворі люди.

На ринку жінці, яка в сьозах і відчаї, що залишилась без роботи, прибирає згарище на місці свого колишнього торгового місця, Захарченко безцеремонно суне щось в руку (чи то купюру, чи то цукерку не видно) і без тіні співчуття радить дякувати, що жива.

На передовій серед своїх бойовиків біля «Вольво центру» Олександр Захарченко просто позує поряд зі зброєю і терористами на позицях «для картинки» сепаратистського ЗМІ.

Нічого, крім огиди, такі замашки «господаря життя» часів 90-их у виконанні «глави ДНР» не викликають.

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...