"Як в'язень Освенцима. Там від нього майже нічого не залишилося": Сестра Сенцова розповіла про важкий стан брата

Український режисер голодує у російській колонії вже 95-й день.

Олег Сенцов. Фото:соцмережі

Незаконно засуджений у Росії український режисер Олег Сенцов, який уже 95-й день голодує в СІЗО, перебуває в передкризовому стані. Як розповіла сестра Сенцова Наталія Каплан, "у будь-який момент можуть наступити незворотні наслідки, якщо вони вже не настали", передають Патріоти України.

"Треба сказати, що за Олегом доглядають тюремні лікарі, вони весь час намагаються згладити інформацію, що все добре. І Москалькова весь час говорить, що все добре. Як може бути все добре, якщо людина голодує вже три місяці? Навіть на фото, які вони виклали, нібито показуючи, що у людини все прекрасно, видно, наскільки він виснажений, там просто в'язень Освенцима", - розповіла вона.

"Там від Олега майже нічого не залишилося. Як добре?! Він весь час скаржиться на болі в серці, у нього дуже слабкий пульс, всього 40 ударів за хвилину. Він мені взагалі в останньому листі, який передав через адвоката, сказав, що кінець уже близький. І це все дуже лякає. Знаючи Олега - він не панікер, він не маніпулятор, він не писав би такі речі, щоб просто привернути увагу", - сказала сестра в'язня Кремля.

Джерело: Дождь

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

Британія виділила Україні рекордну військову допомогу, - Зеленський

вівторок, 23 квітень 2024, 13:28

Прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак повідомив про виділення найбільшого досі пакета оборонної підтримки обсягом пів мільярда фунтів стерлінгів. Про це президент України Володимир Зеленський повідомив у своєму Telegram, передають Патріоти Україн...