Як відповість Леді Ю? У "Нафтогазі" звинуватили Тимошенко у антидержавницькій позиції під час Стокгольмського арбітражу з "Газпромом"

​Біда вітчизняного політикуму в тому, що обираючи між користю держави і власним зиском, більшість обирає останнє.

Лідер фракції «Батьківщина» Юлія Тимошенко проігнорувала запрошення виступити в якості свідка у справі Росії в Стокгольмському арбітражі. Про це заявив директор з розвитку бізнесу НАК «Нафтогаз-України» Юрій Вітренко, зазначають Патріоти України. Ось що високослужбовець держкомпанії написав з цього приіоду:

"Чи є заслуга Тимошенко у перемозі України в Стокгольмському арбітражі?
Як у Стокгольмі з кожної української родини був знятий борговий зашморг у 112 тис грн і чому зараз, навпаки, вони мають отримати 4,4 тис грн від Газпрому я зрозумілою мовою написав у попередній записці.
Тут я також зрозумілою мовою пишу про роль Тимошенко. Бо як тільки я пишу про перемогу в Стокгольмі, особливо палкі фанати Юлії Володимирівни мені закидають, що я не пишу про її роль у цій перемозі. Виправляюся!
Роль Тимошенко у перемозі у Стокгольмі - ніяка. Так фанатам Юлії Володимирівни зрозуміло? Тому і не писали, бо не було у неї якось ролі, про яку можна було б писати.
Навіть завдячувати можливості судитися проти Газпрому у Стокгольмі, а не в Москві, ми маємо не домовленостям Тимошенко-Путін, а тогочасному заступнику голови Нафтогазу Діденко, який в останній момент вставив відповідне положення в контракт.
У самому арбітражі Тимошенко не брала ніякої участі. На відміну від того ж Діденка, який виступав свідком на процесі і таким чином сприяв нашому виграшу.
До Тимошенко зверталися з проханням виступити свідком. Але так і не отримавши у визначений проміжок часу необхідних запевнень щодо згоди виступити свідком на українській стороні, розраховувати на допомогу Тимошенко не доводилося.
А от скільки втратили українські родини через газові контракти Тимошенко-Путін, у чому вина Януковича, Фірташа, Бойка та Льовочкіна, чому ці втрати не можна було компенсувати через арбітраж у Стокгольмі, читайте у наступних записках. І про премії команді, яка перемогла Газпром, теж напишу. Дочекайтесь будь-ласка.
P.S. Журналістам, які очікують на коментарі щодо нашого подання в апеляційний суд. Ми сьогодні-завтра облікуємо текст подання в перекладі зі шведської на англійську. Ви його почитаєте, знайдете для ваших читачів та глядачів багато цікавого, і коли у вас буде документ на руках ми вам все завтра прокоментуємо."

З подачі Москви? Лукашенко заявив, що Заходу варто "зіграти з Росією внічию", і заговорив про "зникнення" України

четвер, 25 квітень 2024, 15:56

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко запропонував Заходу "зіграти внічию з Росією". Він пригрозив, що в іншому разі війна може закінчитися "припиненням існування України", передають Патріоти України. Про це білоруський диктатор заяви...

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...