"Як Жириновський у Москві грає свою роль, так і Киві доручили - зіграти тут" - Олександр Мороз (відео)

На думку політика, в Соцпартії з таким лідером, як Кива, немає великого майбутнього.

Олександр Мороз. Фото: скрін відео

Нинішній голова Соціалістичної партії України, екс-радник міністра внутрішніх справ України Ілля Кива має гарну підготовку, але "трохи переграє роль, яку йому доручили зіграти". Про це заявив в авторській програмі Олесі Бацман на каналі 112 Україна засновник Соціалістичної партії України, колишній голова Верховної Ради Олександр Мороз, інформують Патріоти України.

Мороз зазначив, що ніколи не мав контактів із Кивою. "Річ у тому, що [контакти були] опосередковані. Він, наприклад, був на передачі на "112 каналі" у Дмитра Гордона, я його послухав... Як казав колись покійний Борис Олійник, він не такий дурний, як з вигляду... У нього гарна підготовка. Як Жириновський у Москві грає свою роль, так і Кива хоче – точніше, йому доручили – зіграти тут..." – сказав він.

Мороз вважає, що в Соцпартії з таким лідером, як Кива, немає великого майбутнього. "Він трохи переграє, якщо хоче одержати підтримку людей", – підкреслив засновник партії.

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...