Якщо - Третя світова: Генерал розповів, хто переможе

Успішні нині держави можуть опинитися позаду в гонці озброєнь.

Ілюстрація: politeka.net

Переможцем конфлікту епохи четвертої промислової революції може стати країна, яка раніше не володіла успіхами у військовій сфері. До такого висновку прийшли генерал-лейтенант (у відставці) армії США Девід Барно і вчений Нора Бензаель з Американського університету (США), повідомляють Патріоти України.

Відзначається, що країни, які не мають досвіду масштабних бойових дій, але які мають сучасну високотехнологічну зброєю, можуть мати переваги над успішними в минулому військовими державами, оскільки першим, на відміну від других, не потрібно докладати зусиль для підтримки застарілої зброї.

Також акцентується увага на ролі "х-фактора". "Просте внесення додаткових змін до сучасні системи і процеси ведення бойових дій можуть виявитися катастрофічним для противників, які успішно використовують величезні глобальні перетворення", - пишуть автори.

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 29 березня

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:30

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 29.03.24 орієнтовно склали:

Чехія знайшла для України вже мільйон снарядів - ЗМІ

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:22

Учасники ініціативи Чехії із закупівлі боєприпасів для потреб ЗСУ підписали угоду, в межах якої Україна отримає мільйон артилерійських снарядів, повідомляє . Спочатку передбачалося закупити 800 тисяч снарядів: 500 тисяч калібру 155 мм та ще 300 тисяч -...