"Якщо йде атака": Лукашенко висунув ультиматум Путіну

Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив про атаку проти білоруського продовольства на ринку Російської Федерації і виставив ультиматум главі Кремля Володимиру Путіну, повідомляють Патріоти України.

"Якщо іде атака на білоруську продукцію, поставлене завдання диверсифікувати ринки... Якщо Росія надалі проводитиме таку політику, ми, звісно, будемо йти на інші ринки", - заявив Лукашенко.

За його словами, диверсифікація експорту є аксіомою для будь-якої держави. "Не можна замикатися навіть на найбільш дружню і братню державу - один ринок, не маючи інших. Білорусь планує збалансувати свій експорт, щоб постачати приблизно по третині обсягів на російський ринок, у Євросоюз, інші країни", - додав Лукашенко.

Президент Білорусі також назвав необґрунтованими закиди щодо демпінгу на російському ринку продовольства. "Я часто керівникам Росії кажу: створіть компанію якусь велику, і ми через неї будемо постачати на всю Росію. Тобто тут просто йде недобросовісна конкуренція. Справа абсолютно не в якості", - резюмував Лукашенко.

"Над нами летить, падло": У ПС показали, як збивали "Шахед " на півдні

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:59

Командувач Повітряних сил Микола Олещук показав бойову роботу протиповітряної оборони по ворожих дронах-камікадзе на півдні країни 29 березня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Цієї ночі воїни Херсонської зенітної ракетної бригади Повітряних Сил...

Хоче влаштувати торг? Шредер заявив, що його дружба з Путіним може допомогти закінчити війну

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:44

Колишній канцлер Німеччини Герхард Шредер вважає, що його давні добрі стосунки з російським диктатором Володимиром Путіним можуть посприяти закінченню війни в Україні. Слова Шредера у четвер, 28 березня, наводить Deutsche Welle, передають Патріоти Укра...