"Якщо цей блазень прийде до влади, Україна опиниться один на один з чудовиськом, яке влучно назвали Імперією Зла" - Євген Рибчинський про Дональда Трампа

Путін є "ледь не кумиром старого мільярдера-лібертаріанця", тому Трамп "готовий здати всі національні інтереси США заради гіпотетичної вигоди від дружби і співпраці" з РФ, вважає нардеп.

Євген Рибчинський. Фото:prportal.com.ua

На національному з'їзді Республіканської партії США в Клівленді, штат Огайо, кандидат в президенти США Дональд Трамп не знайшов часу на зустріч з представниками України. Про це заявив присутній на з'їзді народний депутат Євген Рибчинський в своєму блозі на Українській правді, інформують Патріоти України.

"Я там був. І своїми очима бачив цього дивного 70-річного клоуна і його 46-річну плагіаторшу-дружину під світлом софітів", - зазначив політик.

Рибчинський уточнив, що планував як представник законодавчої влади України задати Трампу кілька питань.

"Втече він, як Депардьє, в Москву, в разі свого закономірного фіаско на цих найбрудніших за всю історію США виборах. Я приїхав спитати, скільки конкретно коштує зрада інтересів США і здача Кремлю України в умовних одиницях. Я приїхав до Трампа, але обіцяні п'ять хвилин для України він так і не знайшов. Як і не знайде їх і в майбутньому, якщо, не дай Бог, стане президентом найвпливовішої, найбагатшої і найозброєнішої країни світу", - упевнений нардеп.

За словами Рибчинського, місяць тому, напередодні національного з'їзду Трамп негативно висловився про Україну.

"Дональд на одній зі своїх зустрічей з виборцями зухвало і риторично запитав: "Навіщо нам ця Україна, це безглузде ярмо в центрі Європи, яке загрузло в корупції і екстремізмі?", - навів слова кандидата в президенти нардеп.

Рибчинський підкреслив, що позицію Трампа формує "політтехнолог президента-втікача Януковича Пол Манафорт", а за його контакти відповідає прихильник президента РФ Володимира Путіна Картер Пейдж.

"А це говорить про наступне: якщо цей блазень насправді прийде до влади, Україна опиниться фактично один на один з чудовиськом, яке республіканці минулих часів не дарма влучно назвали Імперією Зла", - упевнений нардеп.

На його думку, Путін є "ледь не кумиром старого мільярдера-лібертаріанця", тому Трамп "готовий здати всі національні інтереси США заради гіпотетичної вигоди від дружби і співпраці" з РФ.

Рибчинський додав, що Україна продовжить отримувати допомогу від США, незалежно від того, хто очолить країну після президентських виборів.

"Особиста зустріч з губернатором (штату Огайо -ред) Джоном Кейсіком підтвердила, що допомога Україні, незважаючи на риторику кандидата від республіканців, не зменшиться, а навіть, навпаки, збільшиться. Україна отримає обіцяну летальну зброю, незважаючи на всі проблеми і труднощі. Адже навіть перша особа в Америці не вирішує все і для всіх. Так побудована справжня демократія", - резюмував політик.

Згідно з інформацією The Washington Post, на вимогу Трампа з програми Республіканської партії був виключений заклик про надання летальної зброї Україні, яка протистоїть агресії Кремля.

У червні мільярдер заявив, що готовий запросити Путіна до Вашингтона, а 27 липня повідомив, що розгляне питання зняття санкцій з Росії в разі обрання главою держави.

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...