"Якщо українці не відстоюватимусь свої національні інтереси, то нам будуть нав’язувати чужі", - нардеп

"Декілька висновків з Національного семінару Ради Європи в Будапешті, присвяченого ратифікації Україною Стамбульської конвенції", - пише на своїй сторінці в Фейсбук Ігор Мосійчук, повідомляють Патріоти України, і продовжує:

"1. Нав'язування Україні точки зору інших країн чи міжнародних інституцій які суперечать українським національним інтересам триватиме доти доки наша дипломатія на всіх рівнях не навчиться говорити - НІ!

2. Україна має чітко окреслити перед світом, що для нас є предметом виключно внутрішньонаціональної політичної дискусії а, що ми готові обговорювати на міжнародному рівні.

3. Українська дипломатія має не плестися в обозі наших західних партнерів а постійно нав'язувати світовій дипломатії наш порядок денний.

4. Не захист примарних прав людини в світі а відстоювання прав української Nації як кровно-духовної спільноти мертвих, живих і ненароджених українців ось мета участі Української Держави у всіх міжнародних організаціях та перемовинах.

5. Відстоювання національних інтересів України та захист українців по цілому світі має бути найголовнішим завданням та пріоритетом української дипломатії".

Окупанти вдарили по Слов'янській ТЕС (фото)

неділя, 5 травень 2024, 18:28

«Сьогодні 5 травня о 10:35 розпочався обстріл Слов'янської ТЕС Донбасенерго. Під час обстрілу було пошкоджено ряд об'єктів на території станції», – зазначив він. Він додав, що російські військові завдали удару чотирма касетними ракетами з РСЗВ «Смерч» ...

Москва намагається тиснути на "всіх напрямках": Росія готує диверсії по всій Європі, - FT

неділя, 5 травень 2024, 17:48

Росія активно готується до проведення диверсій, зокрема, вибухів та підпалів на території Європи. При цьому, її не бентежать можливі жертви серед цивільних. Про це пише FT, передають Патріоти України. Акти саболтажу уже відбувається. Розвідки країн Євр...