Якщо Волкер і Сурков не домовляться: Дипломати спрогнозували, що чекає Москву

Під час двосторонньої зустрічі представники США зможуть "розвідати задуми росіян і їх бажання вести переговори зараз або після голосування".

Ілюстрація: ЗМІ

США збільшать тиск на Росію за допомогою санкцій у разі, якщо представникам Штатів і РФ Курту Волкеру та Владиславу Суркову не вдасться перезапустити врегулювання мирного процесу в Україні. Про це пише The Wall Street Journal, повідомляють Патріоти України.

Західні дипломати впевнені, що саме ця мета є основною сьогодні. "Існує можливість розібратися із ситуацією на сході України, якщо Москва цього захоче", - заявив The Wall Street Journal представник американської влади.

Він і його колеги вважають, що їх українська ініціатива - це "пробна справа", яка покликана показати, чи дійсно Росія має намір зробити конкретні кроки, щоб поліпшити відносини із Заходом. Водночас американські та європейські дипломати сумніваються, що Володимир Путін піде на якусь угоду, особливо напередодні президентських виборів.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...