Ярош розповів, чи буде йти в президенти України

Лідер Української Добровольчої Армії, народний депутат Дмитро Ярош не буде балотуватися на пост президента України на наступних виборах, які пройдуть весною 2019 року. Про це політик написав у своєму Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Під час політичної війни "всіх проти всіх" націоналістам треба об’єднатися і виставити одного кандидата у Президенти, а потім і сформувати єдиний список до Верховної Ради. Особисто я не претендую ні на які мандати і посади", - наголосив Ярош.

Він зауважив, що найголовніше не допустити до влади "агентуру Кремля - Медведчуків, Вілкулів, Мураєвих тощо". Нардеп підкреслив, що вважає непотрібними вибори, коли в країні триває війна.

"Залишаюсь переконаний, що будь-які вибори під час війни є непотрібними і такими, що порушують основи національного народовладдя", - додав Ярош.

Також політик зазначив, що вважає зваженою і правильною відмову голови ВО "Свобода" Олега Тягнибока від участі в президентських виборах. Водночас, він підтримав пропозицію висунути Руслана Кошулинського єдиним кандидатом від націоналістичних організацій.

"Звертаюсь до націоналістів із закликом виступити на виборах об’єднаною силою, розширити політичний фронт до право-центристського і перемогти заради України", - підсумував нардеп.

"Росіяни з добу не могли зрозуміти, чому ми з'явились там, де нас не було": Нацгвардія просунулась у Серебрянському лісі

вівторок, 23 квітень 2024, 20:15

Національна гвардія України має певні успіху в районі Серебрянського лісу у Луганській області. Трьом бригадам вдалося повернути частину території. Про це повідомив командувач Нацгвардії Олександр Півненко в інтервʼю LIGA.net, передають Патріоти Україн...

"України тут більше не буде": Пасічнику з Харківщини оголосили підозру за любов до РФ (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 19:51

Слідчі оголосили підозру 65-річному жителю селища Садовод у Великобурлуцькій громаді, який підтримував російських окупантів та публічно закликав односельців не визнавати державний суверенітет України, передають Патріоти України. Чоловік радів приходу о...