Яценюк готовий заради крісла прем'єра взяти в заручники всю країну, - Саакашвілі (відео)

Очільник Одещини різко прокоментував заяву прем'єра.

Міхеїл Саакашвілі. Фото: скрін відео Голова Одеської області Міхеїл Саакашвілі назвав заяву Яценюка про вірогідність виходу "Народного фронту" з коаліції "взяттям у заручники власної країни".

"Я сьогодні чув прем'єр-міністра, він говорив, якщо мене зрадять і знімуть з посади, то я піду в опозицію, мовляв, моя фракція вийде з коаліції. Не можна брати свою власну країну в заручники через свою посаду", - сказав екс -президент Грузії.

Як відомо. Яценюк повідомив, що його партія вийде з коаліції, якщо ВР проголосує за відставку.

"Як ви думаєте, чи може залишитися в коаліції партія, лідер якої був відданий партнерами по коаліції з президентської фракції?" - зазначив прем'єр.

На це голова Одеської ОДА Саакашвілі заявив, що прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк шантажує коаліцію своєю посадою.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...