Яценюк здався і написав заяву про відставку, - нардеп Береза

Про можливу відставку Арсенія Яценюка знають і в «БПП», і в «Народному фронті».

Арсеній Яценюк. Фото: www.pic.com.ua.

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк погодився піти у відставку і вже написав відповідну заяву. Про це в Twitter повідомив позафракційний народний депутат Борислав Береза, передають Патріоти України.

«Маленький інсайд. Сесійна зала чекає зараз оголошення про відставку Яценюка. Заява написана. В Україні все може помінятися, але ... Чекаємо!», - зазначив нардеп. У коментарі виданню «Слово і Діло» Береза повідомив, що про можливу відставку Яценюка знають і в «БПП», і в «Народному фронті». За словами нардепа, зараз в Раді йде година запитань до уряду, але самого Яценюка немає.

Підтвердив відсутність прем'єр-міністра в парламенті і народний депутат від «Батьківщини» Ігор Луценко. Крім Яценюка, в Раду також не прийшли міністр внутрішніх справ Арсен Аваков і голова Нацполіції Хатія Деканоїдзе. Вчора ввечері стало відомо, що 18 березня Кабінет міністрів збереться на позачергове засідання. Верховна Рада може розглянути питання відставки Яценюка на засіданні наступного тижня, тобто після 21 березня.

Дуже потрібно "м'ясо": Окупанти в Маріуполі ловлять мігрантів, їх можуть кинути на війну проти України, - Андрющенко

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:50

У тимчасово окупованому Маріуполі відбуваються масові рейди проти мігрантів. Так, загарбники виловлюють на вулицях міста людей азійської зовнішності, завантажують у вантажівки та доставляють до військкоматів, передають Патріоти України. Надалі окупанти...

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...