"Йде гра. Ми б’ємо, нас б’ють": Блогер про повернення росіян в ПАРЄ

Ілюстрація: samopomich.ua

"Я не переб’ю топ-новини, але хто може – послухайте", - пише на своїй сторінці в Фейсбук Дмитро Кулеба, повідомляють Патріоти України, і продовжує:

"1. Йде гра. Ми б’ємо, нас б’ють. Схвалення доповіді Ніколетті, про яку так багато галасу, це удар, а не нокдаун. Keep calm.

2. Бажання повернути росіян у ПАРЄ є, але гарантій повернення немає. Червона лінія – січень 2018 року. Все, що відбуватиметься до цього, це гра, а не результат гри. Вірогідність повернення наразі дорівнює вірогідності неповернення. Все залежить від купи чинників.

3. Україна не йде на компроміси в питанні повернення росіян до ПАРЄ. Хоча нас схиляють. Вперше про це кажу: два тижні я отримую запитання від посланців – яка ваша ціна за повернення Росії в ПАРЄ? Я відповідаю: виконання резолюцій ПАРЄ. Саме це українські депутати проштовхнули в доповідь Ніколетті. Ця правка ухвалена всупереч опонентам.

4. Суспільство має визначитися: ми стоїмо разом стіною за Крим? Тоді готуйтеся до боротьби й борімося разом. Якщо державу й суспільство роз’єднають, нас переможуть. Не розганяйте "зраду".

5. Візит президента Порошенка до ПАРЄ зашкодив сценарію русофілів і нівелював виступ Земана. Але потрібно працювати і далі.

6. Перефразовуючи анекдот, якби ви знали справжні розклади в дипломатії, ви б більше любили домашніх тварин".

Приборкання Шольця: США після надання Україні далекобійних ATACMS підштовхне Берлін до позитивного рішення щодо Taurus, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:22

США хочуть, щоб передача ATACMS Україні, спонукала Німеччину надати Києву Taurus. Про це повідомляє "Європейська правда". Зазначається, що про це заявив неназваний високопосадовець оборонного відомства США. Він також зазначив, що рішення про надання Ta...

Останнє попередження китайцям: Блінкен за підсумками зустрічі з Сі Цзіньпіном пригрозив КНР новими санкціями за допомогу РФ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:56

Ставки піднято дуже високо. Китаю потрібна фінансова та технологічна допомога Заходу для подолання кризи. Вашингтон ув'язкє це питання з приборканням російської агресії проти України. Головною метою візиту Блінкена було спроба попередити КНР не підтрим...