Є втрати: У штабі АТО повідомили тривожні новини з Донбасу

Бойовики здійснили чергову спробу зірвати різдвяне перемир'я.
Ілюстрація: static.espreso.tv

Терористи на Донбасі продовжують використовувати заборонену Мінськими домовленостями зброю. У результаті 4 грудня був поранений український боєць, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-центр штабу АТО.

"Впродовж минулої доби зафіксовано два обстріли позицій Збройних сил України. Вперше за останні три доби порушений режим перемир'я на луганському напрямку. Увечері більше 10 мін калібру 120-мм бойовики випустили по оборонних укріпленнях сил АТО навколо Луганського", - сказано в повідомленні.

На донецькому напрямку, ще в світлий час доби, противник вів вогонь із гранатометів і стрілецької зброї, а також 120-мм мінометів поблизу Верхньоторецька.

На інших ділянках нашої оборони порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Українські воїни жодного разу вогонь у відповідь не відкривали. У результаті бойових дій один військовослужбовець Збройних сил України отримав поранення. Його оперативно доставили у військовий госпіталь і надали необхідну лікарську допомогу. Його життю ніщо не загрожує.

Дуже бояться: Британська розвідка пояснила, як зміна командування вплинула на діяльність флоту РФ

четвер, 18 квітень 2024, 17:50

Після заміни командувача у березні 2024 року Чорноморський флот РФ проявляє найменшу активність від початку повномасштабного вторгнення. Про це повідомляє міністерство оборони великої Британії із посиланням на дані розвідки, передають Патріоти України....

"У Росії немає ресурсу захопити Часів Яр у квітні": Військовий експерт оцінив плани і можливості ворога

четвер, 18 квітень 2024, 17:30

Після окупації Авдіївки російські окупанти націлились на ще одне місто в Донецькій області. Йдеться про Часів Яр. Але військово-політичний оглядач групи «Інформаційний спротив» Олександр Коваленко заявив, що РФ ризиковано проводити наступальні дії на Ч...