Єдина надія Путіна на виборах в США осоромився під час дебатів (відео)

Спочатку він не почув своє ім'я, а потім почав агітувати за повернення тортур.

Дональд Трамп. Фото: i466.ru.

Американський мільярдер Дональд Трамп, який є фаворитом Кремля на виборах президента США, під час дебатів в Нью-Гемпширі двічі не почув своє ім'я під час запрошення ведучим. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Апостроф".

Спочатку поза своєї черги в об'єктив камер вийшов лікар-нейрохірург Бен Карсон. Пізніше, прослухавши своє ім'я, поруч з ним став і Трамп. Навколо кандидатів ходили їхні опоненти, а один з них навіть поплескав Трампа по плечу.

Потім Трампа вдруге оголосили. Очікувалося, що він з'явиться в залі, однак мільярдер знову прослухав своє ім'я. Вийшов Трамп тільки тоді, коли його оголосили втретє. В ході дебатів Трамп підтримав введення тортур у вигляді імітації утоплення для осіб, підозрюваних в тероризмі: "Я б повернув імітацію утоплення і що-небудь набагато гірше, ніж це". Інші учасники дебатів позицію Трампа не підтримали.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...