"Єдине, що змушує Путіна про щось задуматися - це гроші": Портников про потужний удар по Москві

Залишається тільки дивуватися, чому санкції проти Ротенбергів запроваджують тільки зараз.

Фото: ФБ

"Російські політики навипередки виступають із заявами, у яких доводять, що нові українські санкції ніяк не позначаться на роботі політичних партій цієї країни. Можливо, вони і мають рацію. Зрештою, в Росії немає ніяких політичних партій - насамперед у парламенті. Більшість російських політичних партій - це бандитські клуби за інтересами. Одних бандитів "кришує" Жириновський, інших - Миронов. Найбільша кількість бандитів, які потребують заступництва - у "пахана"-чекіста Путіна", - пише у своєму блозі політолог Віталій Портников, повідомляють Патріоти України, і продовжує:

"Саме тому пахан не такий спокійний, як його "шістки" Косачов та Железняк. У цих депутатів робота проста - брехати. У Путіна робота є важчою - давати можливість красти різним олігархам і доїти їх. Ймовірно, саме про це Путін говорив на засіданні Ради безпеки зі своїми підручними.

Неодноразово доводилося говорити, що єдине, що змушує Путіна про щось задуматися - це гроші. Більше його нічого не хвилює. Країну він і так контролює. Населення обдурене і розділяє його шовіністичні погляди. Але якщо при всьому цьому не заробляти мільярди і не давати можливості заробляти своєму оточенню - гра не варта свічок.

Безкоштовна Росія із радісними рабами Путіну зовсім не є цікавою. І це можна було давно зрозуміти. Але систематичне обмеження його власних інтересів змусить якщо не змінити політику, так хоча б задуматися про пошук компромісів. Як з цивілізованим світом в цілому, так і з нашою країною.

Залишається тільки дивуватися, чому санкції проти Ротенбергів запроваджують тільки зараз. Так, цілком можливо, що удари по російським олігархам будуть відображатися на українській економіці в цілому. Але ж наша перемога над агресором дозволить економіці куди швидше розвиватися, ніж за участю агресора і в ситуації вічної війни з ним. Невже це не є очевидним?".

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 23 квітня

вівторок, 23 квітень 2024, 9:48

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 23.04.24 орієнтовно склали:

Наразі знищено лише один: Російські "танки-черепахи" можуть бути проривниками, це небезпечний момент, - Forbes

вівторок, 23 квітень 2024, 9:45

На фронті все частіше фіксують дивні російські танки з "панцирами". Т-72 із широкою захисною бронею зверху отримали назву "танки-черепахи". Ймовірно, їх можуть використовувати для розмінування. Як пише Forbes, усі помічені "танки-черепахи" належать 5-й...