Єлей на душу Кремля: Дональд Трамп накинувся на НАТО

Претендент у кандидати в президенти США від Республіканської партії висловився про недоцільність Альянсу.

Дональд Трамп. Фото: svoboda.org.

Кандидат у президенти США Дональд Трамп після суперечливої заяви щодо заборони абортів поставив під сумнів доцільність нинішнього формату НАТО, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Трамп сказав, що партнери в Організації Північноатлантичного договору "не платять свою справедливу частку" і назвав формат Альянсу з 28 націй "застарілим".

"Або вони платять, у тому числі за минулі недоплати, або ж вони повинні вийти. І якщо НАТО розпадається, так тому і бути", - сказав Д.Трамп.

Він зазначив, що НАТО створили для боротьби з Радянським Союзом, який розпався. На сьогоднішній день, за словами політика, найбільшою загрозою світу є тероризм, а НАТО це не та структура, яка бореться з тероризмом.

Нагадаємо, раніше Дональд Трамп заявив про свою підтримку України. Водночас додав, що ситуація на сході країни США торкається найменше. На його думку, цю проблему має вирішувати Україна та сусідні держави у Європі.

"Іноді ворог може здійснювати дії": Ворожі ДРГ намагаються проникнути на Харківщину - чи є загроза для Харкова

четвер, 2 травень 2024, 14:49

Упродовж минулого тижня були зафіксовані спроби прориву російських диверсійно-розвідувальних груп до Харківської області. Втім, навряд чи це становить загрозу для самого Харкова. Про це в телемарафоні повідомив речник Нацгвардії Руслан Музичук, передаю...

Під прицілом: Американський генерал пояснив, що стане першочерговими цілями для ATACMS

четвер, 2 травень 2024, 14:38

Надані союзниками ракети Atacms допоможуть ЗСУ завдавати точних ударів по російських штабах, логістиці та артилерії ворога на лінії фронту та в Криму. Український Генштаб також знайде найкращі цілі для літаків F-16. Про це розповів колишній командувач ...