ЄС і США готують санкції проти РФ через затримання українських моряків, - західні ЗМІ

Великобританія і ряд її союзників в ЄС наполягають на нових «обмежувальних заходах», які будуть оголошені Європейським Союзом в найближчі тижні.
Росіяни дарма мріють, що ЄС не введе нових санкцій. Ілюстрація: соцмережі.

Євросоюз і Сполучені штати Америки працюють над новими санкціями проти Росії через захоплення біля Керченської протоки українських моряків. Про це повідомляє телеканал Sky News з посиланням на свої джерела, передають Патріоти України.

За інформацією джерел, Великобританія і ряд її союзників в ЄС наполягають на нових «обмежувальних заходах», які будуть оголошені Європейським Союзом в найближчі тижні. У той же час газета Financial Times пише, що питання санкцій повинні обговорити вже 18 лютого глави МЗС Євросоюзу, а ввести їх можуть протягом найближчих двох місяців. Одне з джерел видання пояснив, що санкції, як очікується, будуть спрямовані проти «фізичних осіб і компаній», які мають пряме відношення до захоплення українських моряків і кораблів.

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...