"Євген Панов для ФСБ - ідеальний бандерівець": Депутат з Енергодара спростував інформацію про "відрядження до Криму"

Артем Дубков: "Він же не шизофренік - Євген балотувався в депутати від партії "УКРОП", все місто Енергодар було обішано бігбордами, де Женя в формі з нагородами".

Євген Панов в Крим не збирався. Скріншот.

Викрадення Федеральною службою безпеки Росії "українського диверсанта" Євгенія Панова буде використано російськими пропагандистськими ЗМІ для нагнітання істерії. Про це в ефірі "112 Україна" повідомив підприємець з Енергодара, депутат місцевої ради і знайомий Панова Артем Дубков, передають Патріоти України.

"Женя стояв на блокпосту в Енергодарі, потім пішов на фронт. Для російських пропагандистських ЗМІ він - ідеальний бандерівець, який їсть немовлят на сніданок. Зараз покажуть, що вони вже в Криму", - зазначив Дубков.

Підприємець також спростував, що Панов їздив до Криму за його дорученням.

"Ця інформація, що ніби я попросив Євгена з'їздити в Крим за моїми бізнес- інтересам, не відповідає дійсності. Це неправильна інтерпретація ваших колег", - підкреслив депутат.

За словами Дубкова, журналісти просто перекрутили його слова.

"Я намагався пояснити, що не знаю, де Женя знаходиться. Я навіть їй (журналістці - Ред.) говорив, що ви зараз спілкуєтеся з людиною не зовсім адекватною, що перебуваю в стані алкогольного сп'яніння. Зараз роблю офіційне повідомлення, що мої слова неправильно інтерпретовані", - додав він.

Також бізнесмен сумнівається, що зараз Панов знаходиться в Криму.

"До Криму він не збирався. Він не шизофренік. Євген балотувався в депутати від партії УКРОП, все місто було обішано бігбордами, де Женя в формі з нагородами. Він доїхав би лише до КПП і там би його затримали. Уявити, щоб Панов заїхав в Крим, просто неможливо ", - резюмував Дубков.

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...