"Європи немає без України!": Туск з Ради "передав привіт" Путіну українською мовою (відео)

Президент Європейської Ради Дональд Туск виступив на спеціальному засіданні Верховної Ради, присвяченому п'ятій річниці початку російської агресії проти України, повідомляють Патріоти України.

"Європи немає без України!.. Європа ніколи не визнає російську анексію Криму, не відмовиться від санкцій, поки росіяни не виконають свої зобов'язання", — звернувся він з трибуни українською мовою.

Туск також додав, що ЄС не змириться з жодним актом насильства в Азовському морі. "У цьому Європейський Союз і надалі буде єдиним", — сказав він.

За словами президента Європейської Ради, Євросоюз визнає європейські прагнення України та вітає її європейський вибір

У засіданні зокрема бере участь керівництво української держави, народні депутати, керівники силових структур, а також глави дипломатичних представництв іноземних держав.

Бо Путіну потрібне "гарматне м'ясо": Росіянам влаштують масову перевірку дітородності

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:30

Російський уряд доручив регіонам перевірити репродуктивне здоров'я росіян на тлі сталого падіння народжуваності. Про це йдеться у виданні "Медвестник", передають Патріоти України. Російське МОЗ спрямувало в суб'єкти рекомендації щодо диспансеризації чо...

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...