"Ігри олігархів": Після вбивства Захарченка до Донецька приїжджали люди Ахметова

Після ліквідації ватажка бойовиків ОРДО Олександра Захарченка до окупованого Донецька приїжджали представники Ріната Ахметова. Про це пише "Новая газета", повідомляють Патріоти України.

"Його люди (Ахметова - ред.) насправді були в Донецьку, але недовго", - йдеться в статті. Видання нагадує, що після смерті Захарченка на короткий час в.о. лідера бойовиків став колишній "перший віце-прем'єр" Дмитро Трапезников, який з 2001 року працював в різних структурах Ахметова. Вважається, що це була спроба людей останнього повернути свої позиції.

Крім того, як повідомляє НГ, в олігарха Сергія Курченка, який втік з України, на території ОРДО з'явився свій офіс. "Про це знають усі. Тому позиції Курченка мають посилитися. Кажуть, що він зумів завоювати прихильність російського керівництва. Можливо, кандидат від "групи бізнесменів" найближчим часом "врівноважить" Пушиліна (Дениса, тимчасова заміна Захарченка – ред.) на майбутніх виборах", - йдеться в матеріалі.

"Проблема у тому": Військовий експерт порадив, як врятувати Patriot і Himars від ударів РФ

четвер, 28 березень 2024, 15:56

Для того, щоб вберегти установки Patriot і Himars, треба швидко міняти їхню дислокацію після того, як поблизу фіксується ворожий дрон. Про це заявив фахівець зі зв'язку, радіоелектронної боротьби та розвідки Сергій Бескрестнов, більше відомий під псевд...

"Системи зношуються від запуску": Експерт оцінив, скільки ракет і як часто може запускати РФ по Україні

четвер, 28 березень 2024, 15:30

Російська окупаційна армія не відчуває особливого дефіциту ракет для атак по Україні. Загарбники потенційно здатні запустити дві-три хвилі по 70 ракет за добу. Про це в ефірі "Громадського радіо" розповів політичний аналітик, експерт із ракетного озбро...