Імперська манія величі: У РФ заявили, що формат G8 помер, бо не потрібен Росії

Росіяни по-своєму вирішили трактувати те, що їх не вважають однією з провідних індустріальних країн.

Олексій Пушков. Фото: cont.ws.

Голова комітету Держдуми Російської Федерації з міжнародних питань Олексій Пушков прокоментував інформацію про те, що Німеччина не бачить жодних передумов для повернення Росії до «Великої вісімки». Про це він написав у своєму мікроблозі, передають Патріоти України.

«У Берліні заявили, що формат G8 мертвий, бо Росія не виконує якісь умови. Ні, він помер, тому що втратив сенс і не потрібен Росії», - зазначив Пушков.

Нагадаємо, за джерелами інформації, отриманими з відомства федерального канцлера Німеччини, формат переговорів G8 уже не відновиться. Це означає, що Росія не зможе повернутися у список провідних індустріальних країн світу та приєднатися до «великої сімки» у якості восьмого учасника.

"Той, хто каже, що війна має бути заморожена, ніколи не дивився на карту": Генерал Годжес вказав на головну проблему

субота, 4 травень 2024, 8:58

Україна не повинна погоджуватись на заморожування війни, оскільки для країни-агресора Росії це буде лише додатковим часом на підготовку наступного кроку. Москва вже неодноразово показувала, що не збирається дотримуватись жодних укладених угод. Таку дум...

Не треба їх переоцінювати? Ізраїльський військовий експерт пояснив, чого очікувати Україні від безпекових угод

субота, 4 травень 2024, 8:42

Безпекові угоди з країнами-партнерами, над якими наразі працює Україна, не варто переоцінювати. Вони здатні дати нашій державі воєнно-стратегічний і моральний запас міцності, однак це не комерційні контракти, за порушення яких введуть санкції для поруш...