"Інструмент впливу": Нардеп розповів, як соціологи дурять голови українцям

В Україні на яскравому прикладі розповіли, як соціологи обманюють українців з рейтингами на виборах, повідомляють Патріоти України.

"Соціологія в Україні - це політичний інструмент для впливу на електорат, а не об’єктивний показник електоральних симпатій. Тому не вірю в жодні соціологічні показники про 7-10-15%. До того ж, ви уявляєте, з якою швидкістю зараз змінюються електоральні симпатії в світі? Від лівацького, фактично соціалістичного, уряду в Італії ми маємо відверто правий уряд, Сальвіні та інші. Ми маємо правий фланг в США, який викристалізувався навколо фігури Трампа. Ми маємо зростання правоконсервативних настроїв після Брексіту в Англії, маємо приклад Естонії, де на нещодавніх парламентських виборах права Консервативна Народна Партія взяла 18%. Тобто усюди відбувається електоральний поворот до правих сил, не скрізь ці праві сили союзні Україні, але цей поворот - це світова тенденція. Про ці 7% я чув у 2014-2015 роках. Вже 5 років минуло. У світі фантастичні зміни, а наші соціологи продовжують говорити про ці цифри", - пояснив лідер "Нацкорпуса", народний депутат Андрій Білецький.

Також Андрій Білецький зазначив, що риторика українського націоналізму набирає обертів. "А чим займається Порошенко зараз? Його дії не націоналістичні, але риторика націоналістична. На чому виграв Ляшко або "Народний фронт"? Хіба вони на ту хвилину не "зарейдили" риторику українського націоналізму? І вони мають більшість у парламенті. Риторика українського націоналізму зараз прийнятна для більшості українців. Ми говоримо про те, чи вдасться справді націоналістам повернути її. Думаю, що однозначно так", - додав він.

Джерело: Апостроф

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...