"Їб*нута, я перепрошую": Москаль "накинувся" на Супрун через ліки від кору (відео)

Фото: ЗМІ

Голова Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль обурився заявою в.о. міністра охорони здоров'я Уляни Супрун про те, що ліки від кору в області не були розмитнені належним чином. При цьому губернатор емоційно коментуючи заяву Супрун, назвав "ї**нутою", повідомляють Патріоти України.

"Подивіться на цю Супрун. Я готую їй відповідь, що їй щеплення треба від дурості... Вчора поширили всі інформаційні агентства її лист: "Є проблеми на Закарпатті, тому що та місцева адміністрація, яку очолює Геннадій Москаль, отримала 8000 доз від Угорщини, але не розмитнили їх і завезли контрабандою". Хоча зараз ми виставляємо митниці - все розмитнено. Це що за їб*нута, я перепрошую", - різко відреагував Москаль.

Також він спростував, що нібито лікарі не бажають використовувати "нерозмитнені належним чином" ліки."Та коли б не ці ліки, ми б не змогли призупинити поширення кору", - додав очільник Закарпаття.

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...