Йому є що приховувати: У Криму розгорівся скандал через віллу Кисельова (фото)

У Феодосії вилучили тираж газети "Город 24", де була опублікована стаття про будинок гендиректора Russia Today Дмитра Кисельова в Коктебелі. Про це у коментарі російському виданню розповів автор вилученого матеріалу Володимир Мазурін, повідомляють Патріоти України.

Статтю також опублікували і на сайті газети, і в її друкованій версії. Втім, через дві години після публікації, матеріал на сайті замінили рекламним блоком. "Що стосується паперового накладу, редактора газети змусили викупити його за свій рахунок", - наголосив Мазурін.

При цьому він сказав, хто саме змусив редактора вилучити тираж. Втім копію матеріалу все ж розмістили на телеграм-каналі "Кримський канал".

У публікації йдеться, що в 2015-2016 роках Мазурін керував проектом з реконструкції котеджу, вартість якого була майже 200 мільйонів рублів. Будинок був побудований на пагорбі, і під час реконструкції з'ясувалося, що його фундамент залитий з порушеннями.

На думку Мазуріна, через це котедж міг обвалитися, знищивши будинки, побудовані нижче. Але господар котеджу, за його словами, відмовився повноцінно зміцнити конструкції. Ім'я власника будинку в статті не названо.

"Власне, ми бачили це": Експерт оцінив, коли окупанти можуть влаштувати новий наступ на Україну

субота, 20 квітень 2024, 8:57

Російська окупаційна армія найближчими місяцями намагатиметься здійснити нову хвилю наступу на Україну. До середини літа для путінських загарбників це буде єдина можлива ймовірність чогось досягти на полі бою, передають Патріоти України. У Кремлі посп...

"Це дуже цікаво, але лише одна країна варта уваги": Американський дипломат дав оцінку розмовам про новий мирний план для України

субота, 20 квітень 2024, 8:49

Лише Україна має право вирішувати, яким має бути «мирний план». На цьому наголосив Вільям Тейлор, віцепрезидент Інституту миру США, експосол США в Україні та колишній тимчасовий повірений у справах США в Україні в інтерв’ю "Главкому", передають Патріо...