Йшлося лише про співчуття родині загиблого російського пілота: Порошенко розповів про телефонну розмову з президентом Туреччини

Український президент вважає, що це абсолютно зрозуміла позиція його турецького колеги.

Петро Порошенко і Реджеп Тайіп Ердоган. Ілюстрація:tsn.ua

Український президент Петро Порошенко і турецький лідер Реджеп Ердоган провели телефонну бесіду, обговоривши ходи подальшої співпраці на міждержавному рівні. Про це стало відомо із заяви президента України, який виступив в Брюсселі перед журналістами, передають Патріоти України з посиланням на Диалог.

За словами Порошенка, він і його турецький колега постановили продовжувати всі ті спільні проекти, які були ініційовані раніше. Також очікується розширення взаємодії між представниками Туреччини та України.

Український лідер також дав коментар недавньому виступу Ердогана, під час якого той висловився про збитий російський Су-24 і загиблий екіпаж.

"Наскільки я прочитав це повідомлення, йшлося про співчуття родині загиблого, і я вважаю, що це - абсолютно зрозуміла позиція президента Туреччини", - резюмував Порошенко.

Як відомо, багато ЗМІ трактували слова Ердогана саме як дослівне і офіційне вибачення за загибель пілота і знищення бойового літака.

Кадри не лише з Непалу: Речник ЗСУ повідомив, кого окупанти женуть у наступ на Часів Яр

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:43

Під час наступу на Часів Яр Донецької області російська окупаційна армія зазнає значних втрат, а в полон потрапляють іноземні найманці з Непалу та Шрі-Ланки. Про це повідомив речник оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" підполковник Наз...

Воєнні злочини тривають: У Криму росіяни влаштували облаву та мобілізували мусульман під час Ураза-байрам

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:30

Російські терористи у тимчасово окупованому Криму мобілізували місцевих мусульман під час Ураза-байрам. Про це у Telegram-каналі пише рух спротиву "Атеш", передають Патріоти України. За інформацією партизан, росіяни провели масову облаву на місцеве на...