Істерика в таборі Орбана: Через власну паспортну провокацію Угорщина погрожує "ще більше уповільнити" рух України до ЄС

Україна має усвідомити, що на південно-західному кордоні виріс дрібний але дуже затятий хижак, що обрав саме нашу державу в якості жертви для відбудови «Великої Угорщини» і використовуватиме для цього будь-які засоби. І ця ситуація не на рік і не на два.

Через паспортний скандал, який виник після оприлюднення відео роздачі паспортів у Береговому, Угорщина пригрозила ще більше сповільнити інтеграцію України до Європейського союзу. Про це заявив міністр закордонних справ Угорщини одіозний Петер Сійярто, повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт угорського МЗС.

Сійярто зазначив, що після усіх минулих кроків України, що негативно впливають на закарпатських угорців, та спроб залякування "зараз серія нападок вийшла на новий рівень".

"Угорщина уважно спостерігає за подіями, і не виключено, що і в майбутньому буде потрібно продовжувати сповільнювати інтеграцію України в євроструктури", - сказав глава угорської дипломатії. Як відомо, після ухвалення Україною закону про освіту у вересні минулого року Будапешт пригрозив сповільнити євроінтеграцію України і розпочав блокаду українських ініціатив у НАТО.

Сійярто додав, що підніме це питання на зустрічі з українською стороною наступного вівторка у Нью-Йорку під час генеральної асамблеї ООН.

Сійярто також заявив, що Будапешт розцінить висилку угорського консула з Берегово через з відео з роздачею паспортів як недружній акт з боку Києва.

Нагадаємо, на прихованому відео, відзнятому у консульстві, видно чоловіка, який допомагає скласти присягу, та жінку, яка інструктує тих, хто отримав паспорти Угорщини, приховувати цей факт від української влади.

Міністр закордонних справ України заявив, що угорський консул буде позбавлений акредитації і невдовзі залишить Україну.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...