Юра - всьо? Луценко назвав терміни, коли залишить ГПУ

Генеральний прокурор Юрій Луценко запевнив, що не братиме участі в роботі будь-яких виборчих штабів, повідомляють Патріоти України.

Він визнав в інтерв'ю, що отримував пропозицію від президента Петра Порошенка. «Я не буду учасником виборчого штаба чинного президента. Це чітко. Так само я не збираюсь якимось чином звертати увагу на процесуальні процеси щодо інших учасників перегонів. Не будуть спеціально порушені справи проти кандидатів, хоча я знаю, що декілька дуже мріють, щоб якось же їх допитали, бо тоді ж можна стати жертвою. Не дочекаються», - зазначив Луценко.

За його словами, він не фабрикує справи і не допитує з політичною метою. «Ні для того, щоб дискредитувати, ні для того, щоб підняти рейтинг. Дехто звичайно хотів би щоб на час виборів справи були зупинені. Цього також неможливо зробити», - констатував генпрокурор. При цьому Луценко планує допрацювати до завершення президентських виборів, що вважає «серйозною гарантією того, що вони відбудуться згідно закону і у встановлений час, без жодних фантазій на цю тему».

«Із іншого боку, як тільки це завершу, я в травні приблизно думаю повернутися до політичної діяльності. Побачите, що весною мені буде про що відзвітуватися», - додав він.

Джерело: ТСН.ua

У Кобзона будуть гості? У Запорізькій області підірвали "депутата"-єдинороса

вівторок, 16 квітень 2024, 17:30

На тимчасово окупованій території Запорізької області підірвали "депутата"-єдинороса, передають Патріоти України. Як повідомив гауляйтер Володимир Рогов у Telegram, 16 квітня у Мелітопольському районі на Запоріжжі підірвали "депутата" Акимівської окруж...

У Брянську вночі знеструмили військові об’єкти росіян: У ГУР розкрили подробиці

вівторок, 16 квітень 2024, 17:22

У ніч на 16 квітня в російському Брянську вдалося знеструмити декілька військових та промислових обʼєктів РФ, передають Патріоти України. Деталі: Зокрема, внаслідок знищення трансформатора на електропідстанції потужністю 110 кВт без електроживлення зал...