Юрмальський інцидент: Бірюков назвав Зеленського і команду "95-го квартала" покидьками

"От і з "95-го кварталу" злетіли маски", "Вони для мене вмерли", "Є люди, які сміються над приниженням своєї країни", - коментатори в соцмережах не шкодують епітетів, щоб висловити своє ставлення до цинічного жарту гумористів.

Виступ "кварталівців" в Юрмалі отримав різко негативну реакцію. Фото: youtube.com.

Радник президента України Юрій Бірюков різко висловився на адресу акторів студії "Квартал 95", керівником якої є Володимир Зеленський, які грубо пожартували про українців на фестивалі в Юрмалі. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Мабуть, перший їх виступ, який викликає відверту огиду", "Квартал завжди був кон'юнктурним і дуже "сальним". Смішний?Можливо. Але, дуже "приземлений" - 100%. Але, знову таки, це те, що "піпл хаває"?", "Як тепер доводити людям, що вони не українська культура, а низькопробна пародія на неї", - пишуть люди в коментарях.

Патріоти України розповідали, як на фестивалі в Юрмалі Студія "95 квартал" показала номер, в якому президент нашої країни випрошує гроші у Європи.

"Ми не станемо стороною конфлікту": У Німеччині запропонували збивати дрони над заходом України силами ППО країн НАТО

субота, 11 травень 2024, 21:44

Члени німецького парламенту від урядових "Зелених" та "Вільних демократів", а також опозиційної ХДС виступають за те, що системи протиповітряної оборони країн НАТО збивали дрони над західною частиною України, передають Патріоти України. "Це розвантажит...

"Врешті, невдахи-окупанти згоріли разом із авто": Група загарбників на багі намагалася прорвати оборону військових єгерів (відео)

субота, 11 травень 2024, 21:24

Російські війська намагалися штурмувати на багі позиції десантників 71-ї єгерської бригади. Захисникам вдалося ліквідували окупантів. Про це йдеться на сторінці бригади. Група російських окупантів на багі намагалася прорвати оборону підрозділу 71-ї єге...