Кабаєва-2: ​У коханки Путіна з'явився двійник (фото)

Дівчина вже отримала популярність в соцмережах.

 Юлія Востругіна. Фото: ЗМІ

Мешканка Новомосковська 17-річна Юлія Востругіна як дві краплі води схожа на олімпійську чемпіонку Аліну Кабаєву. Про це повідомляє видання "Старх", передають Патріоти України.

Відзначається, що дівчина, як і її кумир. займається гімнастикою і навіть веде на своєму каналі в YouTube передачу "Кроки до успіху", де дає поради початківцям-спортсменкам.

Феноменальну схожість помітили під час виступу Кабаєвої на міжнародному турнірі художньої гімнастики "Гран-прі Москва 2017". Глядачі помітили, що на трибунах знаходиться дівчинка неймовірно схожа на імениту спортсменку. Особливо цікаві навіть запитували, чи не є вона сестрою олімпійської чемпіонки.

Цікаво, що Юлії вдалося зустрітися і навіть сфотографуватися зі своїм кумиром. Після того, як дівчина опублікувала фотографії, вона стала справжньою знаменитістю. Зараз на її канал в YouTobe підписано понад 20 тисяч осіб.

Варто нагадати, що Аліна Кабаєва є дев'ятикратною чемпіонкою світу і 15-разовою чемпіонкою Європи. Однак в останні роки вона більше відома як "головна коханка Росії" - адже, за чутками, саме вона є коханою жінкою російського президента Володимира Путіна і навіть народила йому двох дітей.

Грабуть все: З Донеччини окупанти вивозять промислове обладнання під виглядом металобрухту

середа, 17 квітень 2024, 0:55

За даними національного спротиву, російські загарбники під виглядом металобрухту вивозять з окупованих територій Донецької області у Росію обладнання промислових підприємств, передають Патріоти України. Дослівно: "Чергова хвиля аудиту промислових підпр...

Президент Казахстану втер носа Путіну в ситуації з рекордним паводком

вівторок, 16 квітень 2024, 23:28

Глава Казахстану Касим-Жомарт Токаєв прибув з робочою поїздкою у Північно-Казахстанську область. Він здійснив обліт Кизилжарського району, околиць Петропавловська та Сергіївського водохранилища – територій, які потерпають від весняної повені. Натомість...