"Камікадзе" з нього не вийшло: Кандидат Зеленський не з'явився на погоджену зустріч з топ-журналістами України, - Кошкіна

Запрошені однозначно оцінили вчинок людини, котра збирається очолювати 45-мільйонну державупротягом п'яти років

Кандидат в президенти України, шоумен Володимир Зеленський скасував заздалегідь призначену зустріч з журналістами в прямому ефірі одного з телеканалів. Про це в Facebook повідомила журналістка Соня Кошкіна, зазначають Патріоти України. За її словами, у Володимира Зеленського "повинен був бути бенефіс" в студії "одного великого і впливового каналу" 21 березня.

"Вечірній прайм. Він - головний герой, в центрі уваги. Крім нього в студії - топ-журналісти. Ну і ось такий сміливий, пряма розмова. Планували ефір заздалегідь. Вельми ретельно і добротно все організовували", - написала вона.

Кошкіна зазначила, що відразу сказала колегам, що Зеленський не прийде на ефір.

"Не божевільний ж він, в кінці-кінців: за десять днів до виборів виходити в прямий ефір з тет-а-тет з журналістами. Це ж про зовнішню політику доведеться говорити, вектор розвитку держави, оборону, фінанси. Авось ще попросять абревіатуру якусь розшифрувати. Ну типу "МВФ" або "НАТО". Без сценарію, підказок і "затримки в шість секунд", - написала журналістка.

В результаті вона виявилася права, і кандидат в президенти не з'явився на ефір.

"І ось нині читаю в офіційному телеграм Зе зворушливий анонс. Сьогодні, на такому-то каналі, в такий-то час і в такий-то програмі ... Далі - дослівно. Бо ця милота вимагає виключно прямого цитування:

"... Зеленський та его дружина Олена дадуть відверте інтерв'ю у пріємній та затішній атмосфері, у себе вдома", - розповіла Кошкіна.

Журналістка заявила, що їй згадалися Віктор Янукович з його пеньками і ритуальними чаєпиттями в Межигір'ї, а також Микола Азаров.

"Він "приємну і затишну атмосферу", коли представнику ЗМІ було потрібно лише привітатися і попрощатися, теж дуже любив.. Боягузтво - це діагноз. Боягузтво чоловіки... Чоловіки, що претендує на звання "політика", - підсумувала вона.

"Як голова уряду я повинен": Шольц заявив, що не передає Україні Taurus, бо боїться війни Росія-НАТО

четвер, 28 березень 2024, 11:28

Канцлер Німеччини Олаф Шольц вкотре відмовився надати далекобійні ракети Taurus Україні. Він пояснив це тим, що важливим для нього лишається "не ескалювати" війну до зіткнення Росії та НАТО. Водночас на сьогодні Німеччина витратила на допомогу Україні ...

"Репліка GLSDB": Експерт розповів, чим особлива авіабомба, яку росіяни скинули на Харків

четвер, 28 березень 2024, 11:25

Вдень 27 березня російська терористична армія вдарила по Харкову авіабомбою з 200-кілограмовою бойовою частиною. За словами військового експерта Сергія Грабського, це новий тип зброї, яку росіяни цинічно тестують на мирних жителях України. Також він на...