Кандидат у президенти та антикорупціонер Дмитро Гнап виправдовувався, чому гроші для армії залишив собі

Журналіст повідомив, що не вказував ці гроші в декларації, тому що «це не особисті кошти, а гроші проекту, які зберігаються в депозитному ящику».
Дмитро Гнап. Фото: соцмережі.

Колишній керівник проекту «Слідство.Інфо», кандидат в президенти Дмитро Гнап повідомив, що залишок від премії «Вільна преса Східної Європи-2015», в розмірі понад 9 000 євро є «недоторканним запасом». Про це він сказав в коментарі «Вибори і ЗМІ», передають Патріоти України.

На питання, чому весь цей час гроші були у нього, Гнап відповів:
«Ми просто домовлялися, що це буде такий недоторканний запас, раніше це питання не ставилося, і це тільки недавно ми поговорили про ці гроші і я їй сказав (Ганні Бабинець), що я їх поверну».
Він також повідомив, що не вказував ці гроші в декларації, тому що «це не особисті кошти, а гроші проекту, які зберігаються в депозитному ящику». Гнап також повідомив, що завтра перерахує «Слідство.Інфо» всі гроші. Як повідомляли раніше, Дмитро Гнап в 2015 р. не передав всю обіцяну премію «Слідство.Інфо» на потреби армії.

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...