Карма? Відомий російський комуніст помер на зустрічі... з кандидатом в президенти РФ від комуністів

Медики, які прибули за викликом, врятувати чоловіка не змогли.

Ілюстрація: westmedgroup.ru

Учасник зустрічі з кандидатом в президенти Росії від КПРФ Павлом Грудініним помер під час заходу. Про це РІА "Новости" заявив член партії Олександр Ющенко, повідомляють Патріоти України.

"Йому стало погано. У нас був професійний лікар, який надав допомогу, і швидка приїхала буквально через десять хвилин. Все дуже скоординовано, все дуже точно", - сказав Ющенко, додавши, що у чоловіка була хвороба, яка і стала причиною смерті.

Після хвилини мовчання збори продовжилися. У бесіді з ТАСС Ющенко уточнив, що померлий очолював раду ветеранів і був "прихильником КПРФ".

Масований удар 29 березня: У Повітряних силах розповіли, скільки дронів і ракет вдалося збити

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:57

Протиповітряна оборона в ніч на 29 березня знищила 84 повітряні цілі противника з 99, якими Росія атакувала Україну,, заявив командувач Повітряних сил Микола Олещук, передають Патріоти України. Пряма мова: "В ніч на 29 березня 2024 року противник зав...

Було кілька причин: Сирський пояснив відхід українських сил з Авдіївки

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:52

Для відходу українських сил із Авдіївки Донецької області було декілька причин. При цьому під час боїв за місто російські війська зазнали колосальних втрат, зокрема понад 47 тисяч військових. Про це розповів головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, пе...