"Казково брехливий п#дарас": Російський найманець розповів цікаву версію втечі письменника Прилєпіна з Донбасу

Захар Прилєпін не тільки "фінансував" свій батальйон, але й зміг "підзаробити" на садибу та власний готель.

Захара Прилєпіна спіймали на брехні. Фото: соцмережі.

Терорист-письменник Захар Прилєпін втік із "ДНР" після того, як інші терористи сіли йому на хвіст і притиснули його ОПГ. Про це повідомляє в своєму Твіттері блогер Necro Mancer‏, передають Патріоти України.

"Поребрик Степанич із групи" #Ольхон 'а": #Прилепин - "казково брехливий підарас", - написав він. Зазначимо, терорист Ольхон - командувач так званою групою спецназу Новоросії, згідно з розслідуванням InformNapalm, справжнє ім'я Ольхона - Максим Тхоржевський.

Пособник Ольхона Степанович написав у російській соцмережі про Прилєпіна наступне: "Казково брехливий п#дарас. Тобто поки він два роки робив у "ДНР" бізнес із віджимальниками на кшталт Ташкента - поділу типу не було. А як тільки світоч поїхав - почався поділ.

Нагадаю: поїхав він тому, що громадяни, що наводили лад у "ДНР", підсіли йому на хвіст і притиснули його ОПГ, яку він пафосно назвав "батальйоном". Це чмо жодного дня не воювало, а фоточки з "передової" знімало в безпечному для своєї письменницької дупи місці якраз біля щойно помитого джипа. Як там, до речі, з торгівлею зброєю, письменнику? Кажуть, добре наколядував, на садибу і готель в Підмосков'ї вистачило, та ще залишилося, мабуть".

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...

F-16 скоро будуть в небі України? США вже відправили Києву бомби для винищувачів, - експерт

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:28

У рамках нового пакету військової допомоги США в Україну вже прямують високоточні бомби для сучасних західних винищувачів F-16, заявив полковник запасу Збройних сил України, військовий експерт Петро Черник в ефірі телемарафону Єдиних новин, коментуючи ...