Хай літає до Москви і там розповідає про Кримнаш: Провідному грузинському політику заборонили в'їзд до України

Колишня соратниця Саакашвілі, котра після вторгнення російських військ до Грузії у 2008 році дуже полюбила Путіна та його курс, стала автором ряду скандальних заяв стосовно анексії Росією територій нашої держави.

Ніно Бурджанадзе. Фото: www.vestikavkaza.ru.

Колишньому спікеру грузинського парламенту і виконувачу обов'язків президента Грузії Ніно Бурджанадзе заборонили в'їзд в Україну. Про таке рішення Міністерства закордонних справ України пише видання "Грузія-Онлайн", передають Патріоти України.

Відповідний лист МЗС України публікує керівник "Альянсу Балто-Чорноморських націй" Тамар Шавладзе. У документі говориться, що екс-спікеру парламенту Грузії, а нині лідеру партії "Демократичний рух" Ніно Бурджанадзе забороняється в'їзд на територію України.

Після анексії Криму вона заявила, що "Крим зараз є частиною Росії і більше ніколи не буде належати Україні". Варто зазначити, що оголосити "персона нон-грата" грузинського політика від МЗС України вимагали кілька неурядових організацій у зв'язку з її заявами щодо Криму.

Зброя надходить із запізненням, і росіяни цим користуються - глава Міноборони Умєров

п’ятниця, 17 травень 2024, 20:41

Україна досі потребує великої кількості зброї, щоб ефективніше протистояти повномасштабній російській агресії та захистити своїх громадян. Про це в інтерв'ю CNN, яке опублікували 17 травня на YouTube-каналі Міноборони України, повідомив глава відомства...

Є поранені й загиблий: Окупанти вдарила ракетами по інфраструктурі на Одещині (фото)

п’ятниця, 17 травень 2024, 20:29

Сьогодні, 17 травня, російська терористична армія завдала ракетного удару по Одеській області, відомо про пошкодження цивільної інфраструктури та поранених, інформують Патріоти України. В Одесі перший вибух пролунав приблизно о 15.20. Це сталося через ...