Хай не мріють: Клінтон збирається зірвати свято в Кремлі

Кандидат у президенти пояснила, чому налаштована перемогти Трампа.

Клінтон. Фото: ЖЖ

У разі перемоги Дональда Трампа на виборах президента США в Кремлі буде "свято". Таку думку висловила кандидат у президенти від Демократичної партії Хілларі Клінтон, виступаючи в Сан-Дієго з промовою про національну безпеку, повідомляють Патріоти України.

"Зараз Москва і Пекін заздрять нашим союзам по всьому світу, адже в них нічого подібного немає. Їм би дуже сподобалося, якщо б ми обрали президента, який поставить це джерело сили під загрозу. Якщо Дональд доб'ється свого, в Кремлі буде свято. Ми не можемо дозволити цьому статися", - сказала вона.

Клінтон заявила, що обрання Трампа на роль головнокомандувача стане "історичною помилкою", адже це перекреслить всю роботу, яку виконали разом демократи і республіканці, щоб зробити Америку сильнішою і безпечнішою. Клінтон висловила впевненість, що Трамп не здатний бути президентом, а його ідеї "небезпечні". "Він морально непридатний для цієї посади, яка вимагає знань, витримки і величезної відповідальності", - зазначила вона.

Помічник держсекретаря США розповів, як Росія втягує Грузію у війну в Україні

неділя, 5 травень 2024, 23:52

Помічник держсекретаря США, координатор із санкційної політики Джим О'Брайєн заявив, що РФ втягує Грузію у війну проти України, маючи намір збудувати в окупованій Абхазії базу ВМФ. Про це пише "Ехо Кавказу", передають Патріоти України. "Саме Росія втяг...

Захарова пожалілася на "ворожі дії" країн Балтії та пригрозила "асиметричними заходами"

неділя, 5 травень 2024, 23:39

Представниця МЗС РФ Марія Захарова заявила, що Москва планує запровадити економічні та транзитні санкції щодо Латвії, Литви та Естонії за «ворожі дії» щодо Росії. Про це повідомляє The Moscow Times, передають Патріоти України. «На ворожі дії прибалтів ...