Хай тремтять окупанти! ЗСУ отримають нову зброю

До кінця дії воєнного стану Україна отримає понад 200 одиниць техніки. Таку заяву зробив міністр оборони України Степан Полторак у ефірі телеканалу "Україна", повідомляють Патріоти України.

"Завдяки заходам, передбаченим воєнним станом, за два тижні до військ надійшло понад 100 одиниць техніки. До кінця воєнного стану ми плануємо отримати понад 200 одиниць техніки", - наголосив він.

Ми значно збільшили наші можливості, але ми дуже багато втратили військово-морського флоту у Криму. Ми зробили максимально можливе, щоб відновити боєздатність флоту - ми над цим працюємо", - сказав міністр.

Адміністрація Байдена поспішає наздогнати втрачений час: Далекобійні ATACMS будуть у першому пакеті - ЗМІ

середа, 24 квітень 2024, 1:45

У наступному пакеті американської військової допомоги Україні вартістю близько мільярда доларів вперше можуть бути далекобійні ракети ATACMS. Про це у вівторок, 23 квітня, пише CNN із посиланням на джерела." . "Під час брифінгів у Конгресі протягом ос...

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...