Хай живе 100 років: Порошенко прийняв важливе рішення щодо Аркадія Бабченка

​Операцію українських силовиків гарант назвав блискучою.

Аркадій Бабченко. Фото:Кореспондент

Президент України Петро Порошенко після спецоперації українських силових органів з інсценуванням вбивства російського журналіста Аркадія Бабченка доручив надати йому і його рідним охорону. Про це глава держави написав на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

СБУ український лідер привітав з успішною операцією, яка дозволила зберегти життя журналісту. "Українські правоохоронні органи з кожним днем стають сильнішими в протидії російській агресії і всіх проявів гібридної війни в Україні", - підкреслив він.

Також Порошенко додав, що доручив охороняти сім'ю Бабченка. "Навряд чи Москва заспокоїться - доручив надати Аркадію і його сім'ї цілодобову охорону", - підсумував глава держави.

Нагадаємо, ввечері 29 травня в Києві стріляли в російського журналіста Аркадія Бабченка. Правоохоронців викликала його дружина. Поліцейські повідомили, що від отриманих поранень, попередньо - в спину, чоловік помер в кареті швидкої допомоги.

Був опублікований фоторобот підозрюваного у вбивстві. Сьогодні 30 травня в СБУ повідомили, що вбивство Бабченка - інсценування. Виконавець замаху був затриманий у Києві.

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...