Хакерська атака на сайт Міносвіти: Головну сторінку "прикрасили" еротичні фото дівчини

Схоже, хтось з кавалерів помстився дівчині з прізвищем Севастьянова...

При переході з пошукових систем на сайт міністерства спочатку з'являються фото оголеної дівчини. Скріншот mon.gov.ua

Хакери зламали сайт Міністерства освіти України. На головній сторінці сайту було розміщено еротичні фото, пишуть Патріоти України з посиланням на Українські новини.

Сайт Міносвіти не працював сьогодні о 10:00 ранку. При цьому при переході з пошукових систем на сайті міністерства спочатку з'являлися фото оголеної дівчини.

Також фото супроводжуються підписами:

«Севастьянова. Що з тобою не так, мразь?», «І так, з річницею, мразь. Навіть для такої тварюки, як ти, цей вчинок був жорстоким».

У свою чергу, в Міносвіти повідомили, що звернулися до департаменту кіберполіції Національної поліції України в зв'язку з несанкціонованим втручанням в роботу сайту і його зміст. Про це йдеться в повідомленні прес-службу міністерства.

Є велика загроза: Просування російських військ на захід від Авдіївки прискорилося, - британська розвідка

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:15

Просування російських військ на захід від Авдіївки у Донецькій області за останній тиждень прискорилося. Про це повідомило Міністерство оборони Великої Британії, передають Патріоти України. Як зазначається у зведенні, сухопутні війська Росії створили ...

Росія анонсувала удари по двох лікарнях Києва: людей терміново евакуюють

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:04

Місто терміново розпочинає евакуацію двох лікарень, одна з яких дитяча, розташованих на вулиці Богатирській. Про це повідомляє КМВА . "Оскільки в інтернет-медіа масово поширюється відео, де фактично анонсований удар ворога по цих медичних закладах. ...