Хіти тижня. "12 звільнених українських бійців зізнались у сексуальних згвалтуваннях", - Ірина Геращенко (відео)

У всіх українських військових, звільнених з полону терористів "Л/ДНР", були зафіксовані сліди тортур. Деякі з полонених були зґвалтовані.

Про це розповіла представник України в Тристоронній контактній групі по Донбасу Ірина Геращенко, передають Патріоти України.

"У мене є довідка щодо тих діагнозів, які встановили лікарі після огляду наших звільнених заручників. У всіх були черепно-мозкові травми. Це свідчить про те, що всіх їх катували, били по голові. У всіх були проблеми з зубами. Це також свідчить про тортури, побиття, погане харчування, нестачу повітря. А 12 осіб зізналися в сексуальних зґвалтуваннях", - заявила Геращенко.

За її словами, після звільнення всі українські бійці проходять перевірку. "Дуже важливо, коли спецслужби можуть попрацювати зі звільненими не тільки тому, що хтось у чомусь їх підозрює. Саме з цих розмов ми по краплині збираємо інформацію, кого ще можуть тримати бойовики", - додала Геращенко.

Опублікував: Олег Устименко

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...