Хіти тижня. "6 або 8 місяців їздила по Україні, вела переговори з військовими. Реально переконувала їх до державного перевороту", - Чорновіл (відео)

Політичний експерт, колишній соратник екс-президента Віктора Януковича Тарас Чорновіл запевнив, що Надія Савченко готувала державний переворот.

Про це він заявив у прямому ефірі 24 каналу, передають Патріоти України. "Уже 6 чи 8 місяців їздила по Україні, вела переговори, як, зокрема, з радикальними організаціями, так і, перш за все, з військовими. Савченко реально переконувала їх до державного перевороту", – переконаний Тарас Чорновіл.

"Після цього кадрові військові одразу ж звернулися в Головне управління розвідки. Відразу стали працювати під прикриттям і склалося так, що середовище навколо Савченко не тільки позивний "Кедр", про якого сказав Володимир Рубан, але десь більша кількість людей була, які вже працювали під прикриттям, їй клялися і готували переворот", – зазначив експерт.

Але вже цю справу вели ГУР і потім СБУ. Він додав, що матеріалів є достатньо.

Опублікував: Олег Устименко

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...