Хіти тижня. А під Крутами 1918-го ЮВТ Україну грудьми закривала? - Тимошенко попалася на ганебній брехні, - історик (відео)

Складається враження, що Юлія Володимирівна вже без брехні не може, причому бреше прямо в очі, а, якщо їй надають ефірний час на якомусь із ЗМІ, то можна взагалі себе ні в чому не обмежувати.

Лідера партії «ВО «Батьківщина» Юлію Тимошенко вже давно ловлять на брехні, але ще ніколи не доходило до такої відвертої, яку спростувати може будь-який школяр, зайшовши в інтернет. Про це у своєму блозі пише історик і блогер Олександр Палій, передають Патріоти України.

Він зазначає, чого тільки варта розповідь Тимошенко про те, як її мама Людмила Миколаївна пробивалася через загороджувальні загони під час Голодомору. Насправді мати Юлії Тимошенко, Людмила Миколаївна Телегіна, народилася 1937 року, через чотири роки після Голодомору. І навіть в минулому році відзначала 80-річчя. Про це писав ряд ЗМІ.
«Як можна так брехати - і в такому питанні, як Голодомор? Це ви запитайте у Тимошенко», - написав історик. Він зазначає, що був ще один такий брехун, Вадим Колесніченко, який розповідав, що його батько згорів в танку під час війни з німцями 1941-1945 рр, а сам Колесніченко 1958 року народження.
Опублікував: Олег Устименко

Панічно бояться ЗСУ: Росія перекинула у Крим танковий батальйон, готується до оборони, - "Атеш"

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:44

Російські військові перекидають військову техніку, зокрема танки, у тимчасово окупований Крим для майбутньої оборони півострова Про це повідомляє партизанський рух "Атеш", передають Патріоти України. "Так за нашою інформацією до Євпаторії, нещодавно, п...

По одному місту за раз? Росія змінила тактику ракетних обстрілів України, - експерт

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:22

Російські окупанти змінили тактику масованих атак на Україну - ворог спочатку накопичує крилаті ракети, а потім завдає максимального удару по одному місту, передають Патріоти України. Авіаційний експерт, заступник генерального директора компанії із вир...