Хіти тижня. "Абсолютно, сто відсотків, їх слухають досі": Відомий бізнесмен про "таємну операцію" Кремля в Україні

Російський опозиціонер і засновник компанії "Евросеть" Євген Чичваркін заявив, що Росія прослуховує розмови всіх високопоставлених українських чиновників.

Євген Чичваркін

Про це російський бізнесмен сказав в ефірі програми "Гордон" на телеканалі "112 Україна", передають Патріоти України.

Як фахівець із мобільного зв'язку ще кілька років тому він заявив, що в Україні всі розмови, навіть президента, прем'єр-міністра, голів СБУ, бізнесменів, генералів і солдатів на Донбасі прослуховують російські спецслужби.

"Абсолютно, сто відсотків, їх слухають досі. В Україні спецслужби корумповані, тому перший, хто зайде в печінку - це будуть російські спецслужби", - заявив Чичваркін.

"Росія вважає всі країни колишнього СНД і всі країни Варшавського договору своєю зоною впливу. Тому перша й основна задача - взяти все під контроль", - сказав він.

Опублікував: Олег Устименко

Відпрацювали точно: З’явилися супутникові знімки з місця удару ГУР по швидкісному катеру РФ у Криму

понеділок, 6 травень 2024, 17:49

Журналісти "Схем" опублікували супутникові знімки з місця удару української розвідки по швидкісному російському катеру в тимчасово окупованому Криму в ніч на 6 травня, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що журналісти встановили точну л...

"Ми бачимо": Росіяни мають великі запаси радянської військової техніки, - військовий ЗСУ

понеділок, 6 травень 2024, 17:30

Російські окупанти мають великі запаси радянської техніки. Про це в ефірі "Київ24" повідомив військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко, передають Патріоти України. За його словами, в основному росіяни відправляють ...