Хіти тижня. Аби завтра українці не капітулювали і не плакали, а росіяни не реготали та не вбивали: ПЦУ звернулася до вірян - обираємо верховного головнокомандувача

31 березня громадяни мають пам'ятати, що обирають не законотворця-реформатора, ні головного суддю, а гаранта існування нашої держави – головнокомандувача та голови вітчизняної дипломатії. – Агент Кремля або нездара угроблять державність.

Синод Православної церкви України в своєму зверненні до українців закликав їх не продавати свій голос на виборах президента і пам'ятати, що "від нашого вибору залежить наближення перемоги над агресором". Таке звернення Синоду було опубліковано на сайті ПЦУ, зазначають Патріоти України.

Синод закликав українців ознайомитися з програмами кандидатів та зробити відповідальний, свідомий вибір. У ПЦУ нагадали, що Україна вже більше п'яти років змушена оборонятися від агресії РФ.

"Тому в умовах нав'язаної агресором нашому народові війни під час голосування слід особливо враховувати, що президент є верховним головнокомандувачем. Тому від нашого вибору залежить наближення перемоги над агресором і досягнення некапітуляції перед ворогом, до якої, кажучи про світ, фактично закликають частина політиків, а справжнього справедливого світу", - йдеться в зверненні.

Святі отці окремо звернули увагу на те, що обман або підкуп виборців, надання їм завідомо нездійсненних обіцянок "є проявом брехні, яка є порушенням заповідей Божих".

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...