Хіти тижня. "Адмирал Горшков" снова "в деле", - Злий Одесит

Російський фрегат був закладений на «Північній верфі» 1 лютого 2006 року і планувався бути введеним в дію в 2011 році.

Про це у своєму блозі пише Злий Одесит, передають Патріоти України. Далі - мовою оригіналу:

"Однако строительство его завершилось лишь к 2014 году, а в ноябре того же года он отправился на госиспытания, которые, как несложно посчитать, длятся уже четвертый год!

На испытаниях с бедолагой “Горшковым” постоянно случались разного рода казусы, а одним из последних стал выход из строя маршевого дизеля 10Д49, ремонт которого занял три месяца.

В итоге, фрегат на ремонте и исправлениях недочетов находился чаще, чем в море на самих испытаниях. И вот сейчас это “горе” выходит в открытое море “пострелять”. Не хотелось бы пророчить, но все же интересно, что случится с ним на этот раз, просто заглохнет в открытом море или чего поярче, искристее и с заревом?"

Опублікував: Олег Устименко

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...

У Пентагоні розповіли про далекобійну зброю, яка "не спрацювала" в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:03

Одне з видів далекобійного озброєння, яке США передали Україні в рамках військової допомоги, виявилося неефективним. Про це повідомив заступник міністра оборони США із закупівель та забезпечення Білл ЛаПланте, повідомляють Патріоти України з посиланням...