Хіти тижня. Агресор не вгомониться? У Лаврова натякнули на можливість захоплення інших частин України

У Міністерстві закордонних справ РФ дали зрозуміти, що Росія може анексувати і інші регіони України. Це випливає із заяви на брифінгу в Москві офіційного представника Міністерства закордонних справ Росії Марії Захарової, повідомляють Патріоти України.

Відповідаючи на питання журналіста, чи не збирається МЗС з метою захисту від пікетників переносити свої диппредставництва з Києва та Львова на окупований Донбас, Захарова заявила:

"Наш нещодавній історичний приклад говорить про те, що іноді не потрібен перенос, іноді так виходить, що змінюється статус дипломатичних представництв. Ось у нас, наприклад, було генеральне консульство в Сімферополі, а потім стало представництво Міністерства закордонних справ в регіоні. Трапляється і так".

Також представник МЗС попередила про можливі напади для українських дипломатів в Росії. "Взагалі на Україні розуміють, що в якийсь момент у російської громадськості може лопнути терпіння? І я хочу просто нагадати, що українські дипломатичні консульські представництва тут працюють, і тут є українські дипломати", - заявила вона.

За словами Захарової, Росія захищає українських дипломатів, але це може не допомогти. "Є межа народному терпінню!" – пригрозила вона.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...