Хіти тижня. Анатолій Гриценко назвав винних у втраті Криму

Кандидат у президенти Анатолій Гриценко заявив, що секретар РНБО Олександр Турчинов та екс-голова СБУ Валентин Наливайченко своєю бездіяльністю “розв’язали руки Путіну”, що призвело до втрати Криму та війни на сході України.

Про це Гриценко написав у Facebook, передають Патріоти України.

За його словами, Путін та його посіпаки отримають відповідь за розграбування Криму, руйнування Донбасу й сотні тисяч зламаних доль. Він додав, що таку саму “відповідь” отримають Турчинов і Наливайченко.

“Як і Турчинов з Наливайченком, чия бездіяльність розв’язала руки Путіну і призвела до втрати територій і масштабного кровопролиття на Донбасі. Повернути Крим буде складно. І поки Путін при владі – зробити це навряд чи вдасться. Але ми його повернемо”, – додав Гриценко.

На скільки Україні вистачить допомоги від США: Салліван виступив із заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:45

Конгрес США врешті-решт схвалив допомогу Україні. Анонсованого пакета має вистачити до кінця цього року. Про це заявив радник президента США з питань національної безпеки Джейк Салліван, передають Патріоти України. "Ресурси, які у США є на цю мить, доз...

Шойгу погрожує Україні новою російською ракетою "аналоговнєт": Експерт оцінив, наскільки ця зброя небезпечна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:15

Комплекси ЗРК-500, якими Росія погрожує атакувати Україну, схожі на американський ЗРК Patriot, але із затримкою у часі на 40 років. Таку думку висловив 24 Каналу розказав військовий експерт, льотчик-інструктор та полковник ЗСУ в запасі Роман Світан. За...